Drapelul este un simbol al statului român

????????????????????????????????????

Drapelul este un simbol al statului român, şi, sunt norme de drept ce trebuie respectate când vine vorba de arborare cu diferite ocazii pe teritoriul României.

În calitate de cetățean român activ, deși etnic huţul (stați că nu am solicitări, etnia mea nu este recunoscută), am rămas suprins şi degustat de gestul primarului Antal Arpad, funcționar al statului român, de a interzice arborarea drapelului în municipiul Sepsiszentgyörgy

Potrivit Hotărârii de Guvern nr. 1157/2001, cetăţenii români (indiferent de etnie) sunt datori să manifeste respect față de drapelul României şi să nu comită nici un act prin care s-ar aduce ofensă acestuia.

Din fericire veteranii au plătit prețul sângelui și urmașii sacrificiului lor ne băgăm ceașca. Informații detaliate (nu-mi vine să cred că folosesc A3 ca referință) aici!

Reclame

2 gânduri despre „Drapelul este un simbol al statului român

 1. 1. primarul nu e un functionar al statului roman, ci este un functionar al UAT
  2. TOATE primariile au drapelul arborat. impreuna cu cel al tarii noastre, EU28. daca nu e arborat, e marcat pe sigla de la intrare.
  3. treaba cu veteranii aia pute. oprea cand a vrut sa isi puna megasteag in miercurea ciuc (l-am vazut, ca am fost la bacalaureat la m.c. in august) l-a pus in curtea unei institutii a STATULUI (nu a UAT!), si anume in curtea ijp.
  4. mai prietene hutul, nu mai pune botul la toate tampeniile frustratilor! de ce nu e recunoscuta etnia ta? eu intelesesem ca va apara drepturile minoritare nenea consul ucrainean de la suceava…

  tibi

 2. UAT-ul (lucrez în domeniul cadastrului), nu se poate scoate de sub normele de drept ale statului. În RO, legile votate în Bucureşti sunt şi trebuie respectate de UAT-uri, şi nicio hotărâre a CL/CJ nu pot încălca legile votate de reprezentanții „Poporului Suveran”

  La pucul 4, faci confuzia generală în care bagi huţulii în aceaiaşi oală cu ucrainenii… Paradoxul României este că are (datorită PSD-ului) o etnie recunoscută de două ori. Ucrainenii şi rutenii 😉 (make your own research)

  PS: Sper că nu a dispărut cartea aia cu autograf :D… dau o bere Suceava 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s