Pe scurt#4

– Prima postare din anul în curs. A fost nevoie de o gripă dată dracului să mai scriu ceva. Ceaiul de ceapă şi usturoiul fac mai mult decât medicamentele industriei.
– În Gazeta SF, episodul X din foileton-ul Republica. Contribuția mea – modest de slabă comparativ cu a înaintaşilor.
– Au început înscrierile pentru Festivalul Primăvara Poieţilor în Bucovina.
– Religia ca materie obligatorie în şcoli (o cretinătate, din al meu punct de vedere – asta este, frustrări mai vechi) versus practicarea religiei. Editorial pe Semne Bune.
– La ce sunt buni politicienii? La frecat chişca şi f** cultura. Trebuie să-şi justifice cumva existenţa lor şi a organizaţiilor mafiote care i-au adus unde sunt. Adică partidele… Doar nu ai impresia că tu ai ales parlamentar un dobitoc ce a strâns o sută de voturi…
– Un punct de vedere, interesant pe puţin, despre Fifty Shades of Grey. Filmul…

Un gând despre „Pe scurt#4

  1. Cu totii ne dorim acel fast fat burn, insa rezultatele depind de particularitatile indiviudale ale organismului. Exista totusi un tipar descoperit prin teste clinice. Asadar, pentru a pierde 10kg, o persoana obisnuita trebuie sa urmeze o cura de 30 de zile. In doar cativa pasi, poti ajunge la rezultatele mult visate. Trebuie doar sa folosesti un gramaj de 1-2 linguri in fiecare dimineata, pentru a-l amesteca cu apa si a-l consuma in loc de micul dejun. Apoi vei face un cocktail din acelasi gramaj pentru a-l inlocui cu pranzul sau cu cina. Este atat de simplu si delicios! In numai 30 de zile te vei bucura o talie subtire! That’s fast! In plus, vei fi binedispus pe toata perioada utilizarii!

    Complexul natural este eficient in mai multe moduri in acelasi timp. Substantele active accelereaza metabolismul, diminuand pofta de dulciuri si suprimand apetitul. Faptul ca acest cocktail arde grasimile, curata organismul si nu are contraindicatii, il face produsul perfect pentru oricine, indiferent de stilul de viata. http://recinziireale.com/chocolate-slim-parerile-pro-sau-contra-unde-poate-fi-gasit-romania.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s