Antologie Gazeta SF 2014

Anul 2014 începe în forţă, cumva. Din prima lună apar într-o antologie e-book. Este vorba despre Bumerangul lui Zeeler – Antologie Gazeta SF 2014, Alexandru Ioan Despina (antologator), apărut în Colecţia Clubul de Iniţiativă Literară a editurii Cygnus Suceava.

Este gratuită şi este o formă de promovare a revistei Gazeta SF şi a autorilor (a câtorva, din păcate) ce au publicat aici.

Pachetul arhivat, se poate descărca de aici  şi conţine cartea în format pdf, epub, mobi şi lit. Coperta este realizată de Militaru Alexandru (Melle).

Articole de pe net, pe scurt şi nu toate: Gazeta SF, Ţesătorul, Assassin CGWeird Vision’s World, Clubul de Iniţiativă Literară şi galileo online

Lectură plăcută!

2 gânduri despre „Antologie Gazeta SF 2014

  1. Bună ziua și „La mulți ani!”
    Vă întrebam cu ceva vreme în urmă, pe forumul Gazetei SF, dacă veți scoate o antologie. Iată că v-ați respectat promisiunea – lucru rar în zilele noastre și tocmai de aceea devine de neprețuit. Am descărcat antologia în format pdf – grație bunăvoinței dumneavoastră – și va sta la loc de cinste în biblioteca mea virtuală. Mult succes pe mai departe.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s