Mansarda cu Poveşti

Oki, dacă încă nu ştiţi. Mansarda cu Poveşti este cenaclul organizat de Clubul de Iniţiativă Literară, format de către Florentin Haidamac, Ilinca Ioana Rusu, Mircea Nanu Muntean, Constantin Horbovanu şi cu voia dumneavoastră, George Sauciuc.

Fiecare dintre noi, membrii fondatori avem experienţă cenaclistică, articole publicate în reviste, experienţă de cultural promoting oarecare vizibilitate şi am hotărât să punem capacităţile şi experienţa noastră pentru Clubul de Iniţiativă Culturală, în formula de grup non-formal prin care vom dezvolta manifestările literare, încurajarea creaţiei literare sub toate formele ei.

De Ziua Copilului am avut prima şedinţă publică în mansarda barului Music Pub, pe strada Mihai Viteazu, Nr. 40. Am ales această locaţie pentru caracteristicile barului şi anume deschiderea către manifestările culturale simpatia patronului pentru manifestări culturale, civice etc, şi pentru că este un local boem. În Music Pub au fost susţinute concerte ale trupelor sucevene (Toy Machines, Ceilalţi etc.), seri de folk, şedinţe ale Cenaclului de Literatură şi Artă Tânără Zidul de Hârtie, şedinţe de lucru ale Clubului SF Cygnus-Quasar, şedinţe organizatorice ale Grupuilui de Iniţiativă Interculturală ale Tinerilor din Judeţul Suceava – INTERCOOLT, manifestări GIRB, ASUS etc… deci nu cred că era o locaţie mai potrivită. Vreau să amintesc o chestie interesantă pe care dorim să o păstrăm, şi anume autori invitaţi ex aequo. La prima şedinţă a fost prezent Oliviu Crâznic. Experimentasem acest concept în cadrul Zidului de Hârtie cu Iulian Iamandi şi Alexandru Ioan Despina.

Ce s-a întâmplat puteţi citi pe blogul Vindecătorului. În curând platforma electronică a Clubului de Iniţiativă Literară va fi disponibilă. Doresc să mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi. Sincer, a fost un succes. Vă mai aşteptăm prieteni!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s