Concurs de comentarii în Gazeta SF

În luna februarie, Gazeta SF lansează un concurs în colaborare cu Editura Nemira, în care cititorii vor trebui să-şi dovedească spiritul de observaţie şi capacitatea de a scrie un comentariu bine argumentat pe baza unui text. Concursul se va desfăşura in felul următor:

–         fiecare cititor are dreptul să comenteze pe baza oricărui text/articol, neexistând o limită de comentarii (cititorii pot comenta asupra unui singur text sau asupra tuturor textelor incluse în numărul din februarie);

–         nu se vor lua în considerare comentariile laconice (bun, extraordinar, fenomenal, etc.), aşa că fiţi inventivi si spuneţi-vă punctul de vedere într-un mod cât mai convingător;

–        sunt excluşi din concurs membrii din redacţia revistei Gazeta SF (cei care apar în caseta redacţională). Acest lucru nu se aplică colaboratorilor ocazionali sau permanenţi.

Cel mai bun comentariu va fi premiat cu un set care cuprinde primele trei volume ale seriei Întoarcerea acasă, de Orson Scott Card.

Întoarcerea acasă (titlu originalHomecoming Saga) este o serie science-fiction scrisă de Orson Scott Card, care îşi are originea în Cartea lui Mormon. Unele dintre numele personajelor sunt preluate tot din această carte.

Comentariul câştigător va fi anunţat în ziua în care va fi lansat următorul număr al Gazetei SF. Câştigătorul va fi contactat pe adresa de e-mail care a folosit-o pentru a detaliile prin care poate intra în posesia premiului.

Articol preluat de pe Gazeta SF!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s